Ексклюзиви
четвер, 22 жовтня 2009 09:10

"Артеківським" скандалом зґвалтували Україну - Томенко

"Артеківським" скандалом зґвалтували Україну - Томенко
Скандалом навколо розбещення дітей регіонали "інформаційно зґвалтували" Україну.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко під час зустрічі з директорами шкіл та дошкільних закладів Шевченківського району міста Києва, повідомляє прес-служба парламенту.

Він зазначив, що "протягом останнього періоду в Україні і, що більш небезпечно, за кордоном формується образ України як країни трагедій, поразок і неуспіху".

"Команда Януковича все частіше і частіше вдається до організації інформаційних скандалів, які за задумом, очевидно, мали б бути спрямовані проти політичних опонентів, а насправді спрямовані проти країни", - сказав він.

Віце-спікер розповів, що "остання історія з "артеківським" скандалом вже отримала один сумний результат: закордонні, передусім російські, медіа прийшли до висновку, що "Артек" треба передати в спільне використання СНД (читай Росії)", йдеться у повідомленні .

За словами Томенка, мова йде про перший прямий наслідок скандалу, і ще невідомо, скільки проблем виникатиме з тим, що цю історію неодноразово використовуватимуть, оцінюючи нинішню ситуацію в Україні.

"Як не дивно, депутати, які організували цю справу, хотіли "політично зґвалтувати" своїх опонентів, натомість "інформаційно зґвалтували" Україну в очах світу", - зазначив Томенко.

Зараз ви читаєте новину «"Артеківським" скандалом зґвалтували Україну - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути