понеділок, 15 грудня 2014 06:24

Путіну, щоб зберегти обличчя, потрібно, щоб в Україні все було погано - російський політолог

Путіну, щоб зберегти обличчя, потрібно, щоб в Україні все було погано - російський політолог

Президент РФ Володимир Путін намагається зберегти своє обличчя. Для цього йому потрібно, щоб в Україні все було погано. Таку думку "Подробицям тижня" під час прямого включення в неділю, 14 грудня, висловив російський політолог Марат Гельман.

"Проблема в тому, що Путіну, щоб зберегти обличчя, потрібно, щоб в Україні все було погано. Тобто якщо після всіх подій цього року - драматичних, трагічних подій, Україна почне робити крок за кроком до якогось більш нормальної цивільного життя, з оптимістичними сценаріями в економіці, то це буде найголовнішою поразкою Путіна", - зазначив він.

За словами Гельмана, президенту РФ необхідно, щоб конфлікт в Україні тривав рік або два.

"Сьогодні Путіна вже набагато більше цікавлять внутрішні справи, ніж зовнішні. Якщо якось некрасиво він виглядатиме (стороною, що програла), то його рейтинг в Росії, який тримається на тому, що він сильний хлопець, може посипатися. Якщо виявиться, що він хлопець не сильний, то це загроза побільше, ніж Європейський Союз і Америка", - додав він.

Гельман вважає, що зараз немає жодної сторони, яка б думала, що зможе за допомогою війни вирішити свої питання. На його думку, військових дій вже бути не повинно.

Зараз ви читаєте новину «Путіну, щоб зберегти обличчя, потрібно, щоб в Україні все було погано - російський політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути