вівторок, 23 жовтня 2012 14:29

Путін вимагає від Януковича у листопаді вступити до Митного союзу?

Путін вимагає від Януковича у листопаді вступити до Митного союзу?
Фото: parubiy.org

Візит президента Віктора Януковича до Москви мав ритуальне значення і не був розрахований на позитивні наслідки для України. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" Андрій Парубій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович продемонстрував, що Росія до нього ставиться краще, ніж до інших політиків - Погребинський

"Напередодні парламентських виборів Януковичу треба показати, що з ним хоч хтось хоче говорити і сідати за один стіл. За останній період він загнав Україну в міжнародну ізоляцію, тому хоче створити ілюзію міждержавних переговорів. Але відомо, що під час подібних візитів відбуваються не публічні домовленості, які згодом виливаються у чергову здачу національних інтересів", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович обіймався з Путіним, як зі старим другом

Депутат має інформацію із власних джерел про те, що президент Росії Володимир Путін поставив Януковичу вимогу про підготовку до вступу України до Митного союзу. "Я остерігаюся, що наслідком цього візиту може бути не домовленість Януковича з Путіним щодо знижки на ціну на російський газ, а черговий етап здачі національних інтересів. Деякі коментарі українського президента про те, що треба вирішити питання по Митному союзу, можуть бути підготовчою інформаційною базою до прийняття такого рішення. Коли саме це може бути зроблено, у великій мірі залежатиме від результатів виборів. Але, наскільки мені відомо, це може відбутися десь в листопаді – перед тим, як почне роботу новий склад Верховної Ради", - наголосив Парубій.

Політик зауважив, що в цьому питання українська влада не зважатиме на думку суспільства.

Зараз ви читаєте новину «Путін вимагає від Януковича у листопаді вступити до Митного союзу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути