субота, 28 червня 2008 21:13

Путін розповів, що робитиме Росія у разі вступу України до НАТО

Путін розповів, що робитиме Росія у разі вступу України до НАТО
Прем"єр-міністр Росії Володимир Путін вважає, що у разі вступу України до НАТО це може примусити Росію перенести виробництво низки військових технологій на свою територію. Про це він заявив на спільній прес-конференції з прем`єр-міністром України Юлією Тимошенко в Москві за підсумками російсько-українських міжурядових переговорів, передає кореспондент УНІАН.

"Напевно, ми зможемо продовжити якусь кооперацію, але за чутливими технологіями ми, звичайно, заздалегідь подумаємо про те, - а до таких технологій відносяться ракетні технології, високі технології, - такі технології ми, не зважаючи ні на які витрати, перенесемо на територію Російської Федерації", - сказав Путін.

У свою чергу, Тимошенко заявила, що рішення про вступ України до Північноатлантичного альянсу буде ухвалено лише після всенародного референдуму.

"Що ж до вступу України до НАТО, я можу твердо сказати, що думка народу України для нас є визначальною, і тому будь-який шлях, який Україна проходитиме в цьому напрямку, здійснюватиметься тільки після всеукраїнського референдуму, де народ України зможе сказати своє слово", - зазначила український прем"єр, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Путін розповів, що робитиме Росія у разі вступу України до НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути