четвер, 25 вересня 2008 17:46

Путін: "З жалем дивлюсь на українську політику"

Розвиток внутрішньополітичної ситуації в Україні "викликає жаль". Таку думку висловив сьогодні прем"єр-міністр Росії, голова партії "Єдина Росія" Володимир Путін.

"У нас ситуація набагато стабільніша, ніж у наших друзів і сусідів в Україні, – відзначив він. – Я не збираюся тут іронізувати і зубоскалити із цього приводу. Можна лише з жалем спостерігати за тим, що там відбувається".

Партійна система, що склалася в Росії, на думку Путіна, оптимальна, а нинішнє число зареєстрованих і активно діючих партій достатнє.  Це не перший випадок, коли російські політики висловлюються про внутріполітичну ситуацію в Україні. Раніше голова Держдуми РФ Борис Гризлов заявляв, що дії керівництва України ведуть країну в безвихідь.

"Громадяни (України) повинні розуміти, що вони обирають те керівництво, яке протягом трьох років веде країну в безвихідь", - сказав Борис Гризлов.

В той же час президент України Віктор Ющенко заявив, що політична криза в Україні інспірована Москвою, повідомляє Газета.ru
Зараз ви читаєте новину «Путін: "З жалем дивлюсь на українську політику"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути