Ексклюзиви
вівторок, 06 грудня 2011 14:40

Путін наказав підлеглим "мочити" корупцію в самих собі

Путін наказав підлеглим "мочити" корупцію в самих собі

Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін заявив, що "Єдина Росія" повинна швидко реагувати на проблеми громадян, а також боротися з корупцією, не звертаючи уваги на штампи.

"По-перше, не потрібно звертати увагу на штампи. Ви знаєте, це штампи не конкретно політичної партії - от кажуть, що партія влади - це партія, пов'язана з крадіжками, з корупцією. Якщо ми згадаємо радянські роки - хто тоді був при владі ? Їх усіх називали злодіями і корупціонерами ", - заявив Путін під час зустрічі з керівниками громадських приймалень голови партії "Єдина Росія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія Путіна зазнала моральної поразки - експерт

У 90-і роки, зауважив він, відбувалося те ж саме. "Це штамп не конкретної політичної сили - це штамп влади. Але важливо, наскільки чинна влада в змозі боротися з цими негативними явищами. А вона зобов'язана це робити", - підкреслив прем'єр.

Він заявив, що влада повинна боротися з такими проявами як у суспільстві в цілому, так "і в собі самій".

Путін вважає, що під час прямого спілкування з людьми через громадські приймальні можна гостріше реагувати на наявні вади як у житті, так і у владних структурах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Москви ввели війська, щоб розібратися з незадоволеними

"По-перше, потрібно найгострішим чином безпосередньо реагувати на все, що пов'язане з порушенням законних прав громадян. Якщо люди до вас прийшли, найчастіше, звісно, ??звертаються з життєвими проблемами - житловими, пенсійними, соціальними - це зрозуміло. Але там, де ви бачите, що безпосередньо порушені права громадян, реакція повинна бути і гострою, і миттєвою", - підкреслив прем'єр.

Крім того, додав Путін, не можна терпіти корупційні прояви. "Потрібно з цим найактивнішим чином боротися", - сказав глава уряду.

За словами Путіна, в цій боротьбі потрібно використовувати всі можливості - і офіційні, і неофіційні.

ВІДЕО: Росію продовжує лихоманити після виборів: зріє революція?

"Ось ми часто ЗМІ критикуємо, і є за що, бо вони теж частина нашого суспільства і там всередині теж такі ж вади сидять як й у всіх інших сферах, але в боротьбі з корупційними проявами, з іншими негативними проявами, треба й ЗМІ підключати і не соромитися безпосередньо з ними працювати", - підкреслив Путін.

Зараз ви читаєте новину «Путін наказав підлеглим "мочити" корупцію в самих собі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути