вівторок, 01 вересня 2009 16:21

Путін погодився приїхати до Харкова у жовтні

Путін погодився приїхати до Харкова у жовтні

Прем`єр-міністр Росії Володимир Путін прийняв запрошення прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко приїхати до Харкова в жовтні на чолі російської делегації для проведення засідання Українсько-Російського комітету з економічного співробітництва і пообіцяв, що російська сторона грунтовно підготується до цього заходу.

Про це він заявив на спільному з українським прем`єр-міністром Юлією Тимошенко брифінгу після завершення їхньої зустрічі в Польщі.

"Юлія Володимирівна запросила російську делегацію до Харкова в жовтні. До цього часу ми підготуємося грунтовно, обговорюватимемо ці питання (торговельно-економічної співпраці) не на ходу, а на українській землі", - сказав Путін.

Зокрема, він зазначив, що під час засідання комітету необхідно буде обговорити "диверсифікацію наших зв`язків за дуже багатьма напрямами".

"Ви знаєте, рівень кооперації між російськими і українськими підприємствами дуже часто такий, що один без одного ці підприємства просто встануть, просто не існуватимуть. Це, зокрема, стосується й літакобудування", - сказав Путін.

Російський прем`єр також зазначив, що на засіданні економічного комітету необхідно буде обговорити питання не тільки співпраці в енергетичній сфері та галузі літакобудування, але й питання співпраці в машинобудуванні та суднобудуванні.

У свою чергу, Тимошенко сказала, що на економічній раді в жовтні необхідно буде обговорити і співпрацю в транспортній сфері.

"Проблеми, які у нас були в транспортній сфері, вони обов`язково будуть до кінця вирішені під час жовтневої зустрічі", - сказала Тимошенко.

Тимошенко і Путін прибули сьогодні до Польщі для участі в траурних заходах до 70-річчя з дня початку Другої світової війни.

УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Путін погодився приїхати до Харкова у жовтні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути