Ексклюзиви
середа, 14 червня 2006 14:07

Путін: грузинське вино з"явиться в Росії, коли там зникнуть фальсифікатори та алкоголізм

Вчора президент Росії Володимир Путін зустрівся з президентом Грузії Михайлом Саакашвілі. Під час економічного форуму обговорювалися стосунки двох братніх держав, які за словами як одного так і іншого президентів наразі не найкращі.

За словами Путіна, і Росія, і Грузія повинні зробити кроки, спрямовані на нормалізацію відносин між Москвою та Тбілісі, та створити хороші умови для розвитку двосторонніх відносин.

Серед інших питань на зустрічі президенти обговорили проблеми імпорту грузинських вин до Росії.

Путін вважає, що у Грузії не буде проблем з постачаннями вина до Росії, коли вирішиться проблема з фальсифікованою продукцією.

Відповідаючи на питання журналістів про ситуацію з грузинським вином, президент Росії відзначив: "Це стосується не тільки грузинського вина, а і будь-якій іншій продукції".

Також Путін подякував Саакашвілі за зроблені кроки в боротьбі з фальсифікатом.

- І ми у нас робитимемо теж саме, - сказав глава держави, відзначивши, що в Росії гостро стоїть проблема з алкоголізмом, а 60% продукції є підробкою.

– Справитися з цією проблемою, і не буде питань з доступом нормального продукту на ринки Російської Федерації, - сказав Путін.

Нагадаємо, що в ході зустрічі президенті сторони не планували підписань жодних документів. Домовленість про зустріч російського та грузинського лідерів у рамках Петербурзького економічного форуму була досягнута в ході телефонної бесіди 3 червня, що відбулася з ініціативи грузинської сторони, повідомляє lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Путін: грузинське вино з"явиться в Росії, коли там зникнуть фальсифікатори та алкоголізм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути