неділя, 07 грудня 2014 03:29

Путін каже, що згоден повернути Донбас - ЗМІ

Путін каже, що згоден повернути Донбас - ЗМІ
newsprolife.com.ua

Президент Російської Федерації Володимир Путін хоче відновити окуповані проросійськими терористами райони Донбасу в єдиній політичній та господарській системі України.

Про це він сказав у суботу в Москві, після переговорів з президентом Франції Франсуа Олландом, передає власний кореспондент "Укрінформу" в РФ.

"Росія виступає за негайне припинення кровопролиття, за те, щоб було знайдено шляхи до зближення, в тому числі і по відновленню єдиного політичного простору", - сказав він.

За словами Путіна, він також обговорював з президентом Франції необхідність відновлення господарських зв'язків між окупованими районами Донбасу та рештою України. Він сказав, що Донбас не може без України, "тому, що обидві частини цієї території потрібні одна для одної".

"Адже значна частина енергетики України, як ви всі знаєте, вона відпочатку була побудована на східноукраїнському вугіллі. Треба відновити зрештою господарські зв'язки, потрібно направляти вугілля, отримувати у відповідь електроенергію, треба відновити нормальне функціонування фінансових установ. Це все можна зробити і потрібно. І якомога швидше", - підкреслив він.

Водночас Путін сказав, що відновлення "якогось спільного політичного простору" може початися тільки після того, як припиняться обстріли і загибель людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Франції вважає, що Донбасу треба дати "автономію".

Зараз ви читаєте новину «Путін каже, що згоден повернути Донбас - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути