Ексклюзиви
середа, 14 липня 2021 07:50

Путін готується захоплювати нові території - російський політик

Путін готується захоплювати нові території - російський політик
Дмитро Гудков назвав мету Путіна в Україні. Фото: Reuters

Президент Росії Володимир Путін хоче мати нові території, а не об'єднати братні народи.

Про це заявив російський опозиціонер та колишній депутат Держдуми Дмитро Гудков, коментуючи статтю Путіна про українців і росіян, в ефірі каналу "Україна 24".

"Це все політична мова минулого століття - "Росія і Україна єдиний народ" і так далі. У будь-якій країні йде боротьба між архаїкою і прогресом, а Путін абсолютно очевидно представляє сили архаїки. Насправді він не бажає об'єднання ніяких народів, він хоче просто нових територій, тому що він живе ще в минулому столітті, де є метрополії і колонії. Що значить єдиний народ? Навіть російський народ - який він єдиний", - сказав Гудков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія - банкрут. Міністр Резніков зруйнував путінські міфи

За словами політика, Путін не тільки не турбується про об'єднання двох народів, він взагалі не ставить російський народ до уваги.

Путін написав статтю "про історичну єдність росіян і українців". У ній він намагається обґрунтувати свою думку про те, що народи "об'єднує" мова і православна віра.

Також Путін вважає, що українська влада вирішила обґрунтувати незалежність України через "заперечення її минулого". Президент РФ звинувачує Україну в "насильницькій асиміляції" росіян.

Крім того, Путін звинувачує країни Заходу у створенні проекту "анти-Росія" для розриву відносин України і РФ. На думку Путіна, сучасна Україна - це "дітище радянської епохи".

Зараз ви читаєте новину «Путін готується захоплювати нові території - російський політик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути