пʼятниця, 05 квітня 2019 18:47

Психолог розповів про слабке місце Зеленського

Психолог розповів про слабке місце Зеленського
На дебатах Зеленський может потерять контроль над собою. Фото: BBC

На дебатах кандидат у президенти Володимир Зеленський може втратити контроль над своїми емоціями.

Президент Петро Порошенко може скористатися нестриманістю Зеленського, вважає психолог, експерт із питань невербальної комунікації Валентин Кім на ObozTV.

"Зеленський дійсно людина експресивна, імпульсивна, дуже рухлива, емоційна. Це його козир, така манера спілкування. Це ресурс Зеленського, яким він добивається результату. А Порошенку доводиться стримуватися. Тому, коли будуть дебати, то Зеленський втратить контроль над собою швидше. А Порошенко у цьому плані може цим скористатися", – сказав він.

На відеороликах кандидатів видно, що Порошенку подобається, що його опонент перейшов на поле, де у діючого президента більше сил і засобів для досягнення мети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка хочуть серйозної розмови із Зеленським

"У Зеленського був сильний козир, коли він мовчав. Він був недосяжний, сакралізований. Як тільки він почав говорити, як тільки він втягнув президента у цю відео-війну, він тут же почав бути приземленим, простим і зрозумілим", – сказав Кім.

Президент Петро Порошенко отримує роль П'єро в цирку, коли втягується в ігри Володимира Зеленського. Про це Gazeta.ua сказав політтехнолог Олексій Ковжун.

Зараз ви читаєте новину «Психолог розповів про слабке місце Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути