пʼятниця, 05 квітня 2019 16:58

Президент втягнувся у цирк Зеленського, за цим боляче спостерігати

Президент втягнувся у цирк Зеленського, за цим боляче спостерігати
Президент міг не погодитися на ігри шоумена, каже політтехнолог. Фото: Михайло Палінчак

Президент Петро Порошенко отримує роль П'єро в цирку, коли втягується в ігри Володимира Зеленського. Про це Gazeta.ua сказав політтехнолог Олексій Ковжун.

"Є відчуття, що у штабі Петра Олексійовича тотальна паніка. Йому дуже погано радять. І там немає нікого, хто скаже "Ні, так не буде". Остаточне рішення приймає він, як майстер мікро-менеджменту. І він за це дуже важко розплачується.

За всім, що відбувається, спостерігати ніяково. Таке враження, що за хвилинку Петро Олексійович послизнеться на банановій шкірці, а потім вискочить Чарлі Чаплін і дасть тортом в обличчя.

Петру Олексійовичу дуже погано радять

Порошенко міг не погодитися на ці ігри. Однак втягнувся у ситуацію, де виграти не може, вийшов на територію шоу. А там коміки більш цікавіші і успішні, ніж політики. Навіть такі блискучі актори, як Петро Олексійович.

Порошенко, відповідаючи Зеленському, показує нервову реакцію. А коли нервуєшся, то зазвичай робиш не те, що потрібно. За цим боляче спостерігати. Це не Петро Олексійович "валяє Ваньку", а мій президент, президент країни. Це вже зачіпає не портрет, а крісло. І жарти стають не смішними.

Це і не додасть йому якихось додаткових електоральних балів.

Коли вибори, які є досягненням демократичного суспільства, перетворюються на цирк з конями, єдине, що можна зробити - не виходити на арену. Бо коли ти на неї виходиш, там розписано не дуже багато ролей. Є рудий і білий клоун. Зеленський виступає Арлекіном. Єдине місце, що лишається - це П'єро. Буде комедія з копняками - класика жанру.

Країна обговорюватиме не програми кандидатів, а чи справжня у баночці сеча

Зеленський продовжуватиме шоу. Зараз країна обговорюватиме не програми кандидатів, а чи справжня у баночці сеча, ми не довіряємо цьому лікарю і т. д. Так плавно перетікаємо у гумор 3-4 класу. Коли хтось сказав "п*ськи" і всі регочуть. Потім сказав "с*ськи" і всі регочуть голосніше. Як у такому можна брати участь?

До обговорення програм так і не дійде.

Уявіть, клоуни в цирку дають одне одному копняки, з них злітають штани, публіка регоче. Тут один дістає із кишені папірець і починає читати якісь цифри, перспективи. А всі далі регочуть. Бо це вже смішніше за копняки", - каже Олексій Ковжун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЦВК сказали, коли поставлять крапку на першому турі

5 квітня кандидати у президенти Володимир Зеленський та Петро Порошенко здали аналізи.

Зеленський, який ініціював експертизу, здав лише кров. При цьому він висловив готовність доздати інші аналізи. Експертизу він проходив у лабораторії "Євролаб", власником якої є прихильник Зеленського Андрій Пальчевський. Результати його аналізів будуть оприлюднені за три дні.

Порошенко здавав аналізи у медпункті стадіону "Олімпійський", де проходять обстеження спортсмени. Він здав сечу, кров, зразки волосся і пройшов огляд у лікаря.

Зараз ви читаєте новину «Президент втягнувся у цирк Зеленського, за цим боляче спостерігати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути