пʼятниця, 05 квітня 2019 17:56

У Порошенка хочуть серйозної розмови із Зеленським

У Порошенка хочуть серйозної розмови із Зеленським
У штабі Петра Порошенка хочуть серйозної розмови з Володимиром Зелнеським, а не говорити про аналізи. Фото: REUTERS

Кандидати в президенти говорять не про змістовні речі, а про аналізи один одного. Про це розказав речник виборчого штабу президента Петра Порошенка Олег Медведєв.

"Я майже 25 років займаюся виборчими кампаніями – життя не припиняє дивувати. У моїй історії це вперше, коли мені доводиться говорити не про змістовні речі кампанії, а про аналізи кандидатів.

Ми погодилися на дебати на стадіоні, погодилися здати аналізи – але це не означає, що ми сприйняли пропозицію Зеленського надалі проводити кампанію за правилами і традиціями шоу-бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський показав результати своїх аналізів

Вибори – це не "95 Квартал", це не КВН, це не "Розсміши коміка". Хоча б, як мінімум, це має бути більше схоже на "Что, где, когда?". Має бути якась інтелектуальна дискусія, а не елементи шоу".

У штабі Петра Порошенка кажуть, що хочуть змістовну дискусію, а не говорити про аналізи.

"Ми б хотіли вести змістовну дискусію в кампанії, а не говорити про кров, нігті, сечу й волосся. Мені видається, що нам трошки соромно перед світовою спільнотою, бо у нас війна з Росією – а ми обговорюємо аналізи кандидатів: здали, не здали, що там у тих аналізах.

І ми зараз боремося за те, щоб Зеленський все ж вийшов на дебати і публічно висловив свою позицію. Щоб ми розуміли не позицію героя Голобородька, не позицію різних спікерів офіційних, щоб ми точно знали, що думає і що пропонує сам кандидат".

5 квітня кандидати у президенти Володимир Зеленський та Петро Порошенко здали аналізи.

Зеленський, який ініціював експертизу, здав лише кров. При цьому він висловив готовність доздати інші аналізи. Експертизу він проходив у лабораторії "Євролаб", власником якої є прихильник Зеленського Андрій Пальчевський. Результати його аналізів будуть оприлюднені за три дні.

Порошенко здавав аналізи у медпункті стадіону "Олімпійський", де проходять обстеження спортсмени. Він здав сечу, кров, зразки волосся і пройшов огляд у лікаря. За результатами експертизи, Порошенко алкоголь чи наркотики не вживав.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка хочуть серйозної розмови із Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути