неділя, 16 січня 2011 11:14

Провокації на Майдані можуть "повісити" на опозицію - БЮТ

Провокації на Майдані можуть "повісити" на опозицію - БЮТ

БЮТівець Андрій Шевченко вважає, що президент Віктор Янукович має відреагувати на заяву міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова про "кровопролиття" під час масових акцій.

Про це він сказав в ефірі Радіо Свобода, передає Українська правда.

"Мене дуже налякала заява міністра внутрішніх справ про те, що на 22 січня у нас планується якесь кровопролиття в Києві. Більше того, нам сказано, що міліція до цього готується і вона збирається якимось чином карати тих, хто це готує і т.д", - сказав Шевченко.

"Я боюсь помилятися, але мені здається, що Україні подають сигнал, що у нас на 22 січня готуються якісь провокації. Можливо, не доведи Господи з кров'ю, з кровопролиттям. І в мене є відчуття, що це будуть намагатися виставити за якусь опозиційну діяльність і під цим приводом спробувати "закрутити гайки", - додав він.

Тому, на думку БЮТівця, такі заяви вимагають "точної реакції президента".

"І я думаю, що це не повинно залякати тих людей, які збираються 22 січня на День Злуки зібратися в Києві. Це планується мирний збір громадян. Величезна мирна демонстрація", - сказав Шевченко.

Як відомо, виступаючи в парламенті в п'ятницю, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що опозиція готує кровопролиття під час цих акцій.

Пізніше цю ж інформацію підтвердив заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк.

Зараз ви читаєте новину «Провокації на Майдані можуть "повісити" на опозицію - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути