субота, 26 січня 2013 17:00

Проведена Ющенком політрада у готелі "Київ" є нелегітимною - Бондарчук

Проведена Ющенком політрада у готелі "Київ" є нелегітимною - Бондарчук
Сергій Бондарчук Фото: razom.org.ua

Партійці "Нашої України" хотіли обговорити з Віктором Ющенко низькі результати партії на парламентських виборах. Натомість той провів нелегітимну раду без їхньої участі. Про це під час прес-конференції розповів голова політради партії Сергій Бондарчук.

"На жаль, процеси, які відбувалися за цей час, привели до того, що результати виборів ми всі знаємо і бачимо це — 1,11%. І ми розуміємо, що це певний фініш того управління, тих зрад, які були за цей весь час. Коли планувалась ця прес-конференція, у мене ще була надія, що ми знайдемо порозуміння з нашим лідером партії Віктором Ющенко й іншими членам політради тут, у цьому приміщенні. Адже це є офіс нашої політичної сили. На жаль, цього не відбулося. Учора було прийняте рішення певної групи людей, безумовно за рішенням лідера парті, провести у іншому місці іншу політраду", - сказав він.

Бондарчук також заперечив інформацію про те, що зал конференцій "Нашої України" був не придатним для проведення політради. Адже за нього не заплатили.

"Важко коментувати слова цієї людини, яка ще так давно була міністром юстицій. Я не розумію, про що він говорить. Ми з вами знаходимося у залі, який є приміщення партії "Наша Україна". Ми його орендуємо. Про якусь додаткову плату не йдеться. Це юридичний нонсенс. Так само є нонсенсом те, що призначається інша політрада", - обурився політик.

Бондарчук наголосив, що згідно до статуту партії збирає політраду її голова і ніхто інший.

"Зараз будуть виходити різні інформації, будуть відстоювати іншу правду. Але ж є логіка життя. І ви скоро все зрозумієте", - зазначив голова політради.

Бондарчук також розповів: "З невідомих мені причин була призначені інша адреса. Більше того, після обіду на вчора обдзвонювали усіх членів для того, щоб повідомити, що змінилась адреса проведення політради. Як виявилося потім, це готель "Київ".

"Зібрання, яке зібралося в іншому приміщенні, не є легітимним", - наголосив він.

Голова політради розповів, що його на засідання в готель "Київ" не запрошували.

Зараз ви читаєте новину «Проведена Ющенком політрада у готелі "Київ" є нелегітимною - Бондарчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути