субота, 26 січня 2013 16:06

У "Нашій Україні" вважають, що Ющенко намагається розколоти партію

У "Нашій Україні" вважають, що Ющенко намагається розколоти партію
Віктор Ющенко Фото: gazeta.ua

У Києві відбулися два засідання різних політрад партії "Нашої Україні". Перше з них, яке було заплановане у партійному офісі "Нашої України", було зірвано.

Про це повідомив голова політради партії Сергій Бондарчук.

В партійному офісі зібралися 26 членів політрад, а, отже, не було кворуму. Для цього потрібно не менше 48 осіб. Натомість 18 голів областних органзацій "Нашої України" провели нараду.

"Блокування роботи керівних органів партії і відтягування проведення з'їзду, тиск на однопартійців з метою зриву кворуму і нехтування інституту партії... все це свідчить про спробу Віктора Ющенка розколоти політичну партію "Наша Україна" та уникнути відповідальності за результати парламентських виборів", - йдеться у рішенні прийнятому на нараді партії.

Крім того, делегати звернулися до партійних організацій з пропозицією розглянути питання результатів парламентських виборів та питання проведення з'їзду. Орієнтовно це відбудеться 23 березня. Про це повідомив Сергій Бондарчук.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" вважають, що Ющенко намагається розколоти партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути