вівторок, 28 серпня 2012 00:40

В "УДАРі" розповіли, як "Наша Україна" засилає у комісії "регіоналів"

В "УДАРі" розповіли, як "Наша Україна" засилає у комісії "регіоналів"
Жеребкування щодо членів виборчих комісій сфальсифіковане - Валерій Карпунцов. Фото: tvi.ua

Жеребкування щодо членів виборчих комісій сфальсифіковане. Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив кандидат в народні депутати і представник партії "УДАР" Віталія Кличка у Центрвиборчкомі Валерій Карпунцов.

За словами політика, подібні фальсифікації були заплановані ще під час розробки і прийняття закону "Про вибори народних депутатів".

"Припущення тут немає, тут є чітке розуміння ситуації, яка почалася з моменту прийняття чи підписання закону про вибори, який дав можливість системно розробити план фальсифікацій виборів чи маніпулювання виборчим процесом на всіх етапах", - зазначив Карпунцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" — 11-та, "Наша Україна" — 14-та, "Удар" — 17-й, "Батьківщина" — 19-та

Крім того, "УДАРівець" розповів, що від партії "Наша Україна" у виборчі комісії йдуть члени Партії регіонів.

"Нажаль, у 139-й округ від "Нашої України" головою комісії поданий член Партії регіонів. І в 140-й округ..." - уточнив представник "УДАРу" в ЦВК.

Нагадаємо, до складу 225 окружних виборчих комісій не будуть включені представники від партії "УДАР" Віталія Кличка та Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Це випливає з результатів жеребкування, яке було проведене на засіданні ЦВК.

Голова ЦВК Володимир Шаповал нагадав, що до складу окружної комісії входить не менше 12 і не більше 18 осіб. При цьому до складу окружкомів в обов'язковому порядку включаються кандидатури п'яти парламентських фракцій. За його словами, всі п'ять фракцій подали по 225 кандидатур.

Зараз ви читаєте новину «В "УДАРі" розповіли, як "Наша Україна" засилає у комісії "регіоналів" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути