Ексклюзиви
субота, 06 квітня 2019 16:40

Проти Зеленського можуть відкрити кримінальну справу

Проти Зеленського можуть відкрити кримінальну справу
Шоумена звинувачують у дискримінації. Фото: РБК

Проти кандидата в президенти Володимира Зеленського можуть відкрити кримінальну справу.

Перший віце-спікер Ірина Геращенко планує звернутися до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою порушити справу за фактом дискримінації людей з інвалідністю.

Пройшло 24 години, які шоумену відвели на те, щоб він вибачився перед людьми з синдромом Дауна. У серіалі "Слуга народу-3" він часто використовує слова "даун", "дебіл", "олігофренія".

"Минуло 24 години. Ні кандидат Зеленський, ні його штаб, ні його студія – "Квартал", ні його сценаристи не вибачилися перед людьми з інвалідністю. Вважаю, що ідеологія і мова ненависті, дискримінація інвалідів відкидає нас від шляху інтеграції в ЄС і НАТО, адже ключовими принципами цих інститутів і країн-членів є повага прав людини, толерантність", – заявила чиновниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог розповів про слабке місце Зеленського

Батьки дітей з синдромом Дауна разом із Геращенко мають намір також звернутися до Нацради з питань ТБ і радіомовлення, Міністерства юстиції та до Уповноваженого ВР з прав людини.

Кандидати в президенти говорять не про змістовні речі, а про аналізи один одного. Про це розказав речник виборчого штабу президента Петра Порошенка Олег Медведєв.

Зараз ви читаєте новину «Проти Зеленського можуть відкрити кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути