субота, 16 лютого 2013 14:31

Проти "свободівця" Мірошниченка порушили кримінальну справу за руйнування пам'ятника Леніну

У м. Охтирка на Сумщині більше 10 прихильників партії "Свобода" на чолі з нардепом Ігорем Мірошниченком зруйнували пам'ятник Володимиру Леніну.

Як повідомляє сайт МВС у суботу, депутат особисто заліз на монумент, почепив трос, а далі за допомогою вантажівки споруду було завалено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко: "Свобода" доведе світові свою непричетність до ксенофобії

На численні попередження міліції про вчинення порушниками хуліганських дій учасники акції не звертали уваги. Спроби правоохоронців припинити порушення порядку завершилися тим, що вантажівка була скерована у бік стражів порядку.

За фактом хуліганських дій працівники міліції розпочали кримінальне провадження згідно із ст. 296 КК України "хуліганство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" – це права популістська партія" - британський історик

Міліція затримала усіх учасників подій і доставила до Охтирського міськвідділу. Серед них місцевих жителів не було, проте багато приїхало з Києва, є серед учасників акції й раніше судимі.

МВС підкреслює, що "декотрі народні обранці, користуючись своєю "депутатською недоторканістю", проявляють повну зневагу до Закону та втягують звичайних громадян у протиправну діяльність, за яку їм потім доведеться відповідати.

Зараз ви читаєте новину «Проти "свободівця" Мірошниченка порушили кримінальну справу за руйнування пам'ятника Леніну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1510

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути