субота, 02 лютого 2013 11:37

"Якщо бунт трапиться, він не буде мати якоїсь гендерної ознаки" - політолог

"Якщо бунт трапиться, він не буде мати якоїсь гендерної ознаки" - політолог
Андрій Золотарьов скептично ставиться до можливості жіночого бунту. Фото: golos.ua

До влади та опозиції люди ставляться як до свиней. Одні працюють біля корита, інші ж кричать, бо їх від нього відігнали.

Про це Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов, коментуючи заяву Олександри Кужель про оголошення жіночого бунту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщині" радять "регіоналу" почитати книжки — блокування трибуни ніде в світі не заборонене

"Соціальний показник зашкалює і за всіма формальними ознаками в Україні повинен був би трапитися соціальний вибух. Але немає детонатора, нема лідерів, які б могли цю стихію очолити. Тому подразником може це бути якась подія, наприклад мажорське ДТП, або щось накшталт цього, кричущі зловживання правоохоронців, тощо. Таке може трапитися у будь-який момент", - сказав він.

Золотарьов зізнався, що ставиться до заяв Кужель та інших депутатів від "Батьківщини" скептично.

"Зараз швидше бойову форму демонструє "Свобода". Не будемо казати чому, але вони більш ідейні і налаштовані на прямі дії, ніж інші політичні партії. А "бютівці" за цей час довели, що вони є класними піар-імітаторами, фахівцями із піар-ефектів. Та це вже не діє. Якщо так казати, нехай читають Леніна. Нагадаємо про пошту, телеграф і так далі. Це — мистецтво. Ленін, Троцький, нехай вчать матеріальну частину. А зараз це виглядає, що кричать "Вовки, вовки", а вони не з'являються. А коли з'являться, то вже буде запізно. Я досить скептично ставлюся до цих погроз жіночого бунту. Кужель, яку я поважаю, яка цікава і талановита жінка, але вона представляє саме цей бік особливостей "бютівської" політики, коли вони говорять більше, ніж роблять", - запевнив він.

Політолог вважає, якщо в Україні почнеться бунт, на вулиці вийдуть не лише жінки.

"Якщо бунт трапиться, він не буде мати якоїсь гендерної ознаки. Але, те що політикам може перепасти на горіхи, як і провладним, так і опозиційним, я це підтверджую. Ставлення до політиків і тих, і тих: що то — свині, що то — свині, які б'ються за корито і зраджують народ, тому їх від корита хочуть відігнати. Але одні працюють зубами біля корита, а інші верещать тому, що їх відлучили від корита. Таке сьогодні ставлення до політиків", - розповідає Золотарьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У палаті Тимошенко було і буде три відеокамери - начальник колонії

Він каже: "Головна мета, на чому б зосереджувався, якщо б працював із ними - переконати людей що це не так, що ми — інші. На жаль, коли "бютівці" з'являються у шкірянці із крокодилячій шкіри за 100 тисяч євро, люди переконуються, що вони такі ж. Б'ються не проти системи, а за те, щоб користуватися можливостями цієї системи, а про народ згадують лише тоді, коли він потрібен, щоб досягти якоїсь своєї корисної мети".

Політолог додав: "Якщо станеться бунт, політиків будуть гнати звідси незважаючи на партійні ознаки".

Зараз ви читаєте новину «"Якщо бунт трапиться, він не буде мати якоїсь гендерної ознаки" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути