четвер, 28 березня 2019 19:35

Проросійські сили згуртувалися навколо Зеленського і чекають його перемоги - експерт

Проросійські сили згуртувалися навколо Зеленського і чекають його перемоги - експерт
Політичний експерт Олексій Голобуцький навів факти, що підтверджують проросійську позицію Зеленського. Фото: Day

Проросійські і різкоантиукраїнські сили згуртувалися навколо кандидатури шоумена Володимира Зеленського і чекають його перемоги на виборах президента. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив політичний експерт Олексій Голобуцький, передають Українські Новини.

"Знаєте, чим ближче до виборів, тим чіткіше вимальовується безрадісна картинка: очевидно, що проросійські сили згуртувалися навколо Зеленського і з нетерпінням чекають його перемоги. Вони бачать його лояльність до Кремля і презирство до України. Вражає те, що багато українців, навіть патріотично налаштованих, цього не помічають. Адже прикладів маса", – написав Голобуцький.

Він також навів кілька фактів, що підтверджують твердження про проросійську позицію Зеленського.

"Взяти хоча б той факт, що у Зеленського кілька фірм у Росії, які отримують під створення контенту фінансування з держбюджету РФ. Він співпрацює з російськими акторами, в тому числі і тими, яким заборонений в'їзд в Україну. Або той факт, що гуморист вже після початку російської агресії відкрито висміював пограбовану Януковичем і атакованную РФ Україну, порівнюючи її спроби вижити і привернути увагу світової спільноти з поведінкою вуличної дівки", – зазначив експерт.

Він нагадав, як під час Майдану Зеленський насміхався над протестуючими і явно симпатизував беркутівцям.

"До речі, щодо Майдану – адже це його послідовна позиція. Зараз, якраз під вибори, Зеленський вирішив показати черговий сезон "Слуги народу", де він вже зовсім брудно намагається дискредитувати найбільш рейтингових кандидатів. Як мінімум український сегмент ФБ вкрай негативно сприйняв тощо. Насамперед – як там показано Майдан і його учасників, як показано справжних патріотів. На думку Зеленського, Майдан - це збіговисько обідранців, бидло, кероване олігархами. А патріоти - просто нацисти, причому розумово відсталі. Я відмовляюся розуміти, як він може подібне собі дозволяти по відношенню до суспільства, котре поховало вже більше десяти тисяч жертв російської збройної агресії і продовжує щодня отримувати зведення з фронту і звернення з військових шпиталів", – обурився політолог.

Втім, за його словами, активна підтримка Зеленського "проросійським шабашем" – "дурниця", і головне, щоб правильний вибір зробили самі українці.

"А буквально сьогодні розкрилася ще інформація. Виявилося, що гроші на виборчу кампанію Зеленського - здебільшого від людей, близьких до Андрія Портнова. Тому самому сподвижникові Януковича, автору змін до Конституції, що наділили екс-президента диктаторськими повноваженнями. Чи варто нагадувати, що Янукович також завжди танцював під дудку Кремля? Таким чином, вся "вата", весь антиукраїнський, проросійський шабаш, отримавши чіткі сигнали від Володимира Зеленського, згрупувався навколо його кандидатури і почав активно його підтримувати - хто фінансами, хто медіаресурсами. Але це все насправді дурниця. Головне, щоб ми з вами не дали себе обдурити - і не підтримали його своїми голосами 31 березня", - резюмував Олексій Голобуцький.

Зараз ви читаєте новину «Проросійські сили згуртувалися навколо Зеленського і чекають його перемоги - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути