четвер, 26 січня 2012 12:34

Спецтема: Луценко за ґратами

Прокурорам кортить хабарів і "підлизонів" у заднє місце - Луценко

Прокурорам кортить хабарів і "підлизонів" у заднє місце - Луценко

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко впевнений, що у суді зачитують покази свідків, аби на основі "цих сфабрикованих документів" таки винести йому обвинувальний вирок, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Усі 85 свідків, які були допитані, повністю відкинули липові, сфальшовані обвинувачення ГПУ. Єдине, що вони підтвердили, що працюють на тих посадах, які записані у протоколах досудового слідства. Тому, напевно, балбес із прокуратури постійно каже, що свідки підтвердили дані раніше покази", - сказав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценку винесуть вирок через два тижні?

Він відзначив, що таке ведення справи вкотре дискредитує країну в очах міжнародної спільноти.

"Чому палке бажання засадити Луценка має у черговий раз опустити в лайно всю країну? Позиція прокурорів зрозуміла - Луценко має сидіти, а чому - їх не обходить. Слідчий Войченко вже вислужив собі посаду заступника прокурора області. Їм теж хочеться квартир, посад, хабарів і підлизонів у заднє місце. Їх не обходить, що тут відбувається. Але ж ви, ваша честь, суддя. Навіщо, щоб заради виконання політичного замовлення міжнародні інституції в черговий раз оголосили державу неправовою?" - поцікавився екс-міністр, звертаючись до судді Сергія Вовка.

Зараз ви читаєте новину «Прокурорам кортить хабарів і "підлизонів" у заднє місце - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути