неділя, 08 листопада 2020 22:27

Продовження війни проти України економічно невигідне для РФ - Резніков

Продовження війни проти України економічно невигідне для РФ - Резніков
На думку Резнікова, прагматична невиправданість продовження агресії може стати важелем впливу на Кремль, в тому числі в переговорах по звільненню утримуваних. Фото "Радіо Свобода"

Віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков вважає, що продовження війни проти України економічно невигідне для Росії.

"Я неодноразово це говорив, що для Російської Федерації продовження ведення цієї гібридної війни проти України є невигідним, є непрагматичним. І от у цьому головна "сіль". І я вважаю, що заради того, щоб знайти прагматичний вихід, вони будуть готові на завершення цієї гібридної війни", - розповів політик в інтерв'ю "Радіо Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна не розглядає закріплення у конституції особливого статусу Донбасу - Кравчук

На його думку, прагматична невиправданість продовження агресії може стати важелем впливу на Кремль, в тому числі в переговорах по звільненню утримуваних.

Україна 5 листопада передала в ОБСЄ свій план врегулювання на Донбасі. Організація має до 10 листопада розробити та представити єдиний план врегулювання із врахуванням позицій усіх сторін.

Зараз ви читаєте новину «Продовження війни проти України економічно невигідне для РФ - Резніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути