понеділок, 28 листопада 2011 10:33

Приступлюка прямо з суду забрала "швидка"

Приступлюка прямо з суду забрала "швидка"

До судді Печерського суду м. Києва звернувся один із працівників бригади "швидкої допомоги" з проханням госпіталізації підсудного - колишнього водія екс-міністра Юрія Луценка - Леоніда Приступлюка.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, після огляду підсудного медпрацівник звернувся до судді Сергія Вовка: "Ми забираємо хворого". Але який діагноз у Приступлюка, вказувати відмовився.

Вовк дав згоду, і підсудного відвезли.

Після цього суддя оголосив, що у зв'язку з відсутністю підсудного Приступлюка засідання суду переноситься на 30 листопада, 9.10 ранку.

Нагадаємо, сьогодні під час допиту свідка Василя Шелудька у справі екс-міністра МВС Юрія Луценка адвокат Приступлюка Сергій Поліщук попросив оголосити технічну перерву у зв'язку з тим, що в його підсудного болі у спині і йому необхідно зробити знеболювальний укол.

Як наслідок, було оголошено 5-хвилинну технічну перерву. До суду приїхала бригада швидкої допомоги, яка почала огляд хворого.

Зараз ви читаєте новину «Приступлюка прямо з суду забрала "швидка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути