пʼятниця, 02 листопада 2012 21:17

Приміщення ОВК, де перемагає Ляпіна, замінували - там працюють вибухотехніки

Приміщення ОВК, де перемагає Ляпіна, замінували - там працюють вибухотехніки
Можливе рішення суду про перерахунок голосів на 48 із 74 дільниць округу, де виграла Ксенія Ляпіна. Фото: volyn.rivne.com

Провокації на окрузі Ксенії Ляпіної продовжуються: міліція, пожежники, вибухотехніки перевіряють інформацію про замінування приміщення ОВК.

Про це повідомляє прес-служба партії "За Україну!".

До охорони приміщення ОВК округу №216, де зберігаються бюлетені, надійшов дзвінок про замінування ОВК. На місце події викликали міліцію, пожежників та вибухотехніків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляпіна: Нас із Бригінцем ніхто зі з'їзду опозиції не виганяв

Народний депутат В'ячеслав Кириленко виїхав із засідання Київського апеляційного адміністративного суду, де зараз розглядають справу про перерахунок на 48 дільницях, до ОВК для з'ясування обставин.

"Влада за будь-яку ціну хоче добратися до бюлетенів, очевидно щоби пошкодити їх. Можливе рішення суду про перерахунок голосів на 48 із 74 дільниць округу, де виграла Ксенія Ляпіна, слугуватиме тій же меті. Наступним кроком для них є визнання виборів недійсними на окремих дільницях чи на всьому окрузі", - йдеться у повідомленні прес-служби партії.

Зараз ви читаєте новину «Приміщення ОВК, де перемагає Ляпіна, замінували - там працюють вибухотехніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути