Ексклюзиви
понеділок, 30 серпня 2021 17:22

Прикордонники впустили російських пропагандистів. Потрібен візовий режим - Стерненко

Прикордонники впустили російських пропагандистів. Потрібен візовий режим - Стерненко
Російська пропагандистка знімала сюжет в центрі Києва.

В Україну потрапили пропагандисти з російського телеканалу "РЕН ТВ". Про це повідомив у відеоблозі громадський діяч Сергій Стерненко.

Марія Коровіна на Хрещатику розповідає про техніку, "заклеєну скотчем".

Згодом на Марші захисників України заявляє: "Центр Киева наводняют радикалы всех мастей. Сегодня сюда должны были согнать как минимум 30 тысяч националистов, но по ощущениям их гараздо больше". Далі говорить про "дикие выходки радикалов", "весь день гремят лозунги последователей Бандеры", "гражданскую войну".

"Завершилося "ватне бінго" словами про "зовнішнє управління". Була в сюжеті й класика російської пропаганди про те, що ми з вами скоро замерзнемо", - розповідає Стерненко.

"Якби в нас давно закрили кордони з російськими окупантами або хоча б запровадили візовий режим, цього можна було б уникнути. Цей непотріб до нас би не потрапив", - каже блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За антиукраїнську пропаганду канал хочуть позбавити ліцензії

Позаминулого року російський пропагандист Борис Корчевніков хизувався фото на Хрещатику та на фоні Києво-Печерської лаври. Він публікував фото в компанії нардепа, колишнього "регіонала" Андрія Деркача та протоієрея Російської православної церкви, відомого за телешоу "Голос країни" Олександра Клименка.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники впустили російських пропагандистів. Потрібен візовий режим - Стерненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути