понеділок, 30 липня 2018 11:52

Приходько з оточенням Яроша зібралась у політику

Приходько з оточенням Яроша зібралась у політику
Співачка Анастасія Приходько і комбатом батальйону "Аратта" Андрієм Гергертом йде в політику зі своїм громадським рухомФото: patrioty.org.ua

Співачка і волонтерка Анастасія Приходько збирається створити новий громадсько-політичний рух разом із комбатом батальйону "Аратта" Української добровольчої армії, командиром якої є Дмитро Ярош. Про це Приходько заявила в ефірі Еспресо.TV.

"Зараз із комбатом "Аратти" Добровольчого руху Андрієм Гергертом - позивний "Червень" - ми створюємо громадський рух, до якого входитимуть добровольці, волонтери. І ми заявимо про цей рух. У нас дуже великі амбіції".

Однак співачка сумнівається, чи піде в президенти, проте не відкидає таку можливість.

"Це я так не кажу. В думках дуже багато чого є. Але я не можу сказати "так", а потім цього не зробити. Хай це буде ще в підвішеному стані".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний ролик Порошенка: поліцейські затримали Приходько по дорозі на суд

Нещодавно співачку затримали на шляху до суду, де розглядається справа проти продюсерської компанії президентського ролика "Йдемо вперед. Петро Порошенко". Анастасія Приходько заявила, що не давала своєї згоди на участь у промо-відео на підтримку президента. Режисер Ахтем Сеітаблаєв також розповів, що не знав про політичний характер ролика.

Зараз ви читаєте новину «Приходько з оточенням Яроша зібралась у політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути