Ексклюзиви
вівторок, 16 серпня 2011 19:31

Прихильники Тимошенко закликатимуть людей до революції - "бютівець"

Прихильники Тимошенко закликатимуть людей  до революції - "бютівець"

Прихильники Юлії Тимошенко об'їдуть автоколоною всі райони Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей, закликаючи людей до революції. Про це Gazeta.ua повідомив нардеп Василь Деревляний.

Нардеп вважає, що саме галичани повинні розпочати звільнення України від "внутрішньої окупації, мафії та беззаконня".

"Якби люди не були такими пасивними, то перші кроки для того, аби змести діючий режим, вже були б зроблені. Якби нас було на Хрещатику сто тисяч, ніякий "Беркут" нас би вже не зупинив. Їм би було мало місця. Якщо в Києві на вулиці вийде мільйон людей, то діюча влада сама втече", — зазначив Деревляний.

Голови обласних осередків трьох галицьких областей Західної України написали спільне звернення до громади краю.

Вони запропонували скликати Галицьку асамблею з місцевої політичної еліти для прийняття єдиного напрямку боротьби з владою.

Деревляний не називає методів боротьби, які пропонуватиме застосовувати людям для зміни влади. Однак каже, що ініціатори революції не зупиняться ні перед чим, доки влада Януковича не буде повалена.

"Кримінальні справи мене особисто не лякають. Першу я мав в 89-році за організацію маршу містом на честь незалежної України. Потім ще одну справу за підтримку "тризубівців". Тепер завели за те, що я побив парасолею автомобіль міліції біля Печерського суду – маю двадцять повісток, але не ходив до слідчого, і не планую ходити. Кажуть, буде ще одна справа: за те, що ми повели людей на Хрещатик. Але це не завадить мені діяти", - додав Деревляний.

Раніше Деревляний заявляв, що владу Януковича буде повалено вже найближчої осені.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Тимошенко закликатимуть людей до революції - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути