вівторок, 16 серпня 2011 13:21

Міліціонер заліз у штани до дівчини з FEMEN
17

Фото: Фото: Прес-служба FEMEN

Сьогодні дівчата з руху FEMEN влаштували акцію на даху автозаку. Через кілька хвилин працівники міліції стягнули їх і посадили в середину цієї спецмашини.

Як повідомила представниця руху Інна Шевченко, дівчата таким чином хотіли висловити свою позицію щодо справи Тимошенко. На думку Шевченко, цю виставу розігрують два ідентичні кримінальні клани. А саме, за її словами, це так звана опозиція та влада.

"Вони спекулюють народом і зовсім не цікавляться ним. Ми залізли на ці спецмашини, щоб показати, що це місце вільне для представників так званої опозиції та влади. Там мають сидіти представники всіх політичних партій. Місця повинно вистачити для всіх. Така наша позиція і ми її висловили", - розповіла Шевченко.

Але вона вважає, що в Україні є справжня опозиція — і це народ.

"Лише народ може вийти і сказати своє "ні". І це буде правдиве об'єктивне "ні". А не цей цирк, який розіграли два табори на Хрещатику біля Печерського суду, ці два "корівники". Загнали туди людей, які самі не розуміють, що вони там роблять і за кого вони там стоять", - розповіла "феменка".

Шевченко також повідомила, що з ними правоохоронці поводяться дуже грубо, у розмові часто використовують ненормативну лексику.

"На нас складено протоколи. Нам інкримінується 185 стаття. Це злісна непокора працівникам міліції. І зараз, коли закінчать складати протокол, нас відвезуть до суду. І може проведемо добу, або навіть більше у "прийомнику", - зазначила Шевченко.

Відео: Комментарии

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер заліз у штани до дівчини з FEMEN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

75

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути