середа, 30 травня 2012 16:48

Прибічники Тимошенко на акції кричали: "Кужель - наш мер"

Прибічники Тимошенко на акції кричали: "Кужель - наш мер"
Олександра Кужель закликала знести цю владу. Фото: www.segodnya.ua

Олександра Кужель закликала "знести владу, щоб від неї просто наслідків не залишилося", і розповідати про неї онукам як про страшний сон.

Про це вона сказав під час акції партії "Батьківщина" у наметовому містечку у Києві, яка була присвячена 300 дням з арешту Юлії Тимошенко.

Вона вийшла на сцену у наметовому містечку під скандування "Кужель — наш мер". "Бютівець" Юрій Одарченко порадив їй подумати над цими словами людей.

"Я хотіла подякувати кожній людині, яка ці 300 днів знаходиться на цьому місці, - звернулася вона до мешканців наметового містечка. - Я знаю наскільки це важливо для Юлії Тимошенко. І в першу чергу дозвольте вам всім вклонитися від Юлі, особливо жінкам. Бо я знаю, що вона відчуває".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкляр закликав підняти всіх байдужих "хохлів" і піти на вибори

Кужель звернулася до жінок: "Я маю, як жінка, надію на вас, нас більшість в Україні. Ми підтримуємо наших чоловіків, ми виховуємо наших дітей. Ті діти, яких виводять беркутівці — це теж чиїсь діти. І я маю велику надію на українську жінку, яка почала Україну створювати і, як Юлія Тимошенко, показала інший вихід для України".

Політик також наголосила, що те, що відбувається зараз з Тимошенко — це катування.

"Ми розуміємо, що ця влада не від Бога. Це злочинна влада. І ми повинні зараз розуміти, що ми всі - опозиція, в незалежності від того, хто до яких партій, чи хто до яких організацій належить. Ми повинні всі об'єднатися і сказати цій владі: "Ні!", - виголосила Кужель. - Я впевнена, у цій владі немає України. Вона не бачить її майбутнє, вона не відчуває і не любить цю землю і людей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець" закликає "викинути на смітник Януковича та його холуїв-українофобів"

"Єдина заповідь, яка зараз нас об'єднає — це любов до один одного. Один одного приводимо і знесемо цю владу, щоб від неї просто наслідків не залишилося, як страшний сон внукам розповідати", - підкреслила політик.

Кужель також розповіла, що днями збирається навідати Тимошенко і пообіцяла мешканцям містечка передати їй "кожен погляд, кожне обличчя" тих людей, які підтримують її.

Зараз ви читаєте новину «Прибічники Тимошенко на акції кричали: "Кужель - наш мер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути