вівторок, 02 липня 2013 08:50

Президент Польщі побачив "величезний поступ" у виконанні Україною умов ЄС

Президент Польщі побачив "величезний поступ" у виконанні Україною умов ЄС
Фото: iport.info

Президент Польщі Броніслав Коморовський вважає, що в Україні прослідковуються чіткі тенденції до прискорення роботи над реформами й змінами в законодавстві, що є необхідною передумовою до підписання в листопаді у Вільнюсі Угоди про асоціацію з ЄС.

Про це глава польської держави повідомив у коментарі РАР.

"Я бачу величезний поступ в Україні з виконання прийнятих нею зобов'язань не тільки у контексті парафованої Угоди про асоціацію, але й також щодо виконання необхідних умов (для підписання асоціації - ред.)",- наголосив Коморовський.

Він звернув увагу на ряд запроваджуваних реформ і низку змін у законодавстві, зокрема реформи виборчої системи і реформи прокуратури. "Як видно, в Україні спостерігається чітка тенденція до прискорення роботи над нормами, які можуть бути умовою згоди на підписання Угоди про асоціацію",- наголосив польський президент.

Нагадаємо, на 3 липня у Віслі (південь Польщі) заплановано переговори президентів країн "Вишеградської групи" (Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина) з Президентом України Віктором Януковичем. Саміт президентів "Вишеградської четвірки" розпочнеться ввечері 2 липня у Віслі. Згодом, 3 липня, до лідерів "четвірки" у Віслі приєднається В.Янукович. Після проведення пленарної сесії президентів відбудеться прес-конференція глав-держав. Після цього, президенти спільно відвідають у Кракові Маріацький костел і Національний музей, а також розташований поблизу Кракова відомий музей соляної копальні "Величка".

Зараз ви читаєте новину «Президент Польщі побачив "величезний поступ" у виконанні Україною умов ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути