понеділок, 01 липня 2013 15:24

Єфремов: Охматдит можна добудувати не за рахунок акцизів

Єфремов: Охматдит можна добудувати не за рахунок акцизів
Фото: file.liga.net

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що питання добудування Охматдиту і підвищення акцизів на алкоголь, зокрема, пиво, треба розглядати без прив'язки одне до одного.

Про це він сказав сьогодні на брифінгу у ВР, відповідаючи на питання журналістів.

"З моєї точки зору логічним є рішення щодо фінансування Охматдиту, і перший віце-прем'єр на сьогоднішній Погоджувальній раді сказав, що вони знайдуть відповідь на питання про фінансування", - сказав Єфремов.

За словами політика, його теж насторожує можливість зловживань при фінансуванні великих проектів з благодійних чи інших фондів. "Виходять великі суми. І щоб їх витратити, виникає питання - хто цими фондами керуватиме. І Мене насторожує та активність, яка випливає нині з цього питання", - зазначив Єфремов.

Нагадаємо, група народних депутатів міжфракційного об'єднання "За тверезе майбутнє України" зареєструвала три законопроекти, якими пропонує збільшити акцизи на пиво з 0,87 до 2,50 грн за літр, а частину вилучених коштів направити на добудування комплексу "Охматдит". 28 травня 36 народних депутатів - членів цієї групи - направили звернення до Президента Віктора Януковича і Прем'єр-міністра Миколи Азарова, в якому закликали сприяти прийняттю цього пакету законопроектів.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов: Охматдит можна добудувати не за рахунок акцизів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути