вівторок, 08 січня 2013 10:42

Президент не прийде на закриття сесії – Сас

Президент не прийде на закриття сесії – Сас
Сергій Сас. Фото: www.ukrinform.ua

На поточному пленарному тижні депутати не розглядатимуть важливих питань.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав депутат із "Батьківщини" Сергій Сас.

"Нічого особливого не буде. Більшість "напхає" у порядок денний те, що їм треба. Його поки немає. Як завжди, він з'явиться в день розгляду, максимум – завтра на Погоджувальній раді. Все буде йти у штатному режимі, як треба більшості", - зазначив він.

Депутат вважає, що президент Віктор Янукович не прийде у п'ятницю до Верховної Ради на закриття сесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи на цьому тижні попрацюють два дні й одразу ж закриють першу сесію

"Він не був на засідання, коли відкривалася сесія, що вимагає закон. Одним із пунктів мало бути звернення президента із щорічним позачерговим посланням. А у нас було таке собі ноу-хау – відеозвернення. Хоча процедура передбачає його присутність. Голова Верховної Ради не може ж запрошувати до слова відеозапис. Але, на жаль, знову закон не виконується. Опозиція це "проковтнула". Хоча варто було на цьому настояти", - наголосив Сас.

За словами політика, на закриття сесії уряд має бути в повному складі, аби нардепи могли поставити запитання будь-якому члену Кабміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Симоненко побачив, як "Свобода" відбирає у нього революціонерів

Говорячи про кількість засідань на початку роботи парламенту, він зауважив: "Опозиція не може собі дозволити працювати в такому режимі, тим більше одразу після виборів. Але так швидко домовилися, вирішили всі питання, які потрібні Партії регіонів. Зараз різдвяні свята, потім канікули – фактично 25 днів. Мабуть, більшість захотіла відпочити, розслабитися після такої складної виборчої кампанії. Робота – це не ковбаса, собака не з'їсть. Я був проти такого перебігу подій. Пропонував, аби у січні хоча б останні два тижні працювали в пленарному режимі".

Зараз ви читаєте новину «Президент не прийде на закриття сесії – Сас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути