Ексклюзиви
середа, 29 вересня 2021 21:05

Президент Ізраїлю відвідає Україну

Президент Ізраїлю відвідає Україну
Герцог вперше відвідає Україну. Фото: DW

5-7 жовтня президент Ізраїлю Іцхак Герцог здійснить свій перший державний візит в Україну.

Під час візиту глава Ізраїлю виступить на заходах, присвячених 80-й річниці вбивств у Бабиному Яру. Про це інформує Інтерфакс.

"Президент Герцог зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським та прем'єр-міністром Денисом Шмигалем, виступить перед Верховною Радою і зустрінеться з представниками української єврейської громади", - повідомили в посольстві Ізраїлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЄС ініціюють перегляд безвізу з Україною

Вранці у вівторок, 5 жовтня Герцог прилетить в Україну і розпочне свій візит покладенням вінка до могили Невідомого солдата в Києві. Потім він відправиться на офіційний прийом до Маріїнського палацу, який розпочнеться з почесної варти. Пізніше він зустрінеться з президентом Зеленським.

Після зустрічі президентів відбудеться спільна заява для преси.

Вранці в середу Герцог виступить зі зверненням до Верховної Ради. Того самого дня Герцог візьме участь у заході з місцевою єврейською общиною та зустрінеться з президентом ФРН Франком-Вальтером Штайнмаєром, який також візьме участь у церемонії вшанування пам'яті Бабиного Яру. Герцог також виступить із промовою на офіційній церемонії пам'яті, присвяченій 80-м роковинам убивств у Бабиному Яру.

Україну з робочим візитом 6 жовтня відвідає федеральний президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр. Він прилетить до Києва на запрошення президента України Володимира Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «Президент Ізраїлю відвідає Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути