Ексклюзиви
середа, 28 березня 2012 12:01

Прес-служба замовчала неприємні для Януковича речі від Обами

Прес-служба президента Віктора Януковича замовчала інформацію про те, що президент США висловив стурбованість щодо переслідування опозиції в Україні.

Такий висновок можна зробити з повідомлення про зустріч двох президентів у Сеулі, яке розміщено на сайті Білого дому, пише Українська правда.

Так, крім інформації щодо питань урану та ядерної безпеки, про що повідомляла і українська сторона, на сайті Білого дому було написано таке:

"Президент (США) підкреслив, що для України є важливим продемонструвати життєздатність української демократії шляхом проведенням вільних, чесних та прозорих парламентських виборів у жовтні".

"Президент Обама також висловив занепокоєння США щодо вибіркового переслідування політичної опозиції в Україні", - сказано у повідомленні.

Автор: Фото: whitehouse.gov
  Президент США Барак Обама під час приватної розмови з президентом України Віктором Януковичем на саміті з ядерної безпеки в Сеулі, Республіка Корея, 27 березня 2012 року
Президент США Барак Обама під час приватної розмови з президентом України Віктором Януковичем на саміті з ядерної безпеки в Сеулі, Республіка Корея, 27 березня 2012 року

Також, судячи з підпису під фото на сайті Білого дому, ця зустріч була неформальною.

Судячи з інших фото з візиту американського президента, це була єдина зустріч Обами в такому форматі під час саміту в Сеулі. Інші були офіційними.

Раніше повідомлялося, що зустріч президентів тривала не більше 4 хвилин і відбувалася стоячи.

Зараз ви читаєте новину «Прес-служба замовчала неприємні для Януковича речі від Обами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути