пʼятниця, 19 листопада 2010 15:25

Головою Рівненської облради став "регіонал"

Головою Рівненської облради став "регіонал"

Сьогодні у Рівному обирали голову обласної ради. Єдиним претендентом на крісло був заступник губернатора Юрій Кічатий від Партії Регіонів.

Раніше про свій намір балотуватися на голову оголошував також нардеп-нашоукраїнець і екс-губернатор Віктор Матчук. Однак він передумав.

"В нинішніх умовах представнику "Нашої України" змагатися за крісло голови ради — неможливо", - зауважив Матчук.

На ранковій сесії зареєструвалися 77 депутатів. 51 з них підтримав Юрія Кічатого, проти був лише один. Решта утрималися.

Перед обранням депутати засипали Кічатого запитаннями. Найбільше усіх цікавила його майбутня кадрова політика. У відповідь регіонал заспокоїв, що добросовісних працівників звільняти не буде.

Кічатий також пообіцяв, що наступного року візьметься за сільські дороги і буде реформувати медичну галузь.

"Працювати буду чесно, не розділяючи депутатів на своїх і чужих. Дякую й тим, хто взагалі не голосував за мене. Своєю працею я зроблю так, щоб ви змінили свою думку", - сказав після присяги новообраний голова.

Юрій Святославович Кічатий народився 27 листопада 1959 року у місті Кременець на Тернопільщині. Закінчив Український інститут інженерів водного господарства у Рівному та Київський інститут політології та соціального управління.

У 2003-2005 роках працював заступником губернатора Миколи Сороки. У 2004 році – довірена особа кандидата в Президенти України Віктора Януковича. З 2006-го року є депутатом Рівненської обласної ради. 2007-го обраний депутатом Верховної Ради України.

До сьогоднішнього обрання Юрій Кічатий був одним із заступників нинішнього голови ОДА Василя Берташа. Відтепер це місце вакантне.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Головою Рівненської облради став "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути