вівторок, 11 червня 2013 09:04

Правова культура нардепів — аморальна, тому варто очікувати подальшої деградації Ради - експерт

Правова культура нардепів — аморальна, тому варто очікувати подальшої деградації Ради - експерт
Костянтин Матвієнко. Фото: glavcom.ua

Оскільки із манерами та гарним вихованням у нардепів не склалося, відтак можна говорити лише про подальшу привселюдну деградацію парламенту.

Таку думку висловив у коментарі для Gazeta.ua експерт корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтин Матвієнко.

Говорячи про можливе проведення позачергового засідання Верховної Ради на цьому тижні партією регіонів, він сказав: "Правова культура парламентарів (це стосується і опозиції, але здебільшого це стосується правлячої партії) є настільки низькою, невідповідною загальним етичним нормам, що це є просто аморальним, та злочинним".

Окрім того, на його думку, зараз відбувається деградація парламенту. "Якщо погляди і переконання — це річ набувна, і вони можуть мінятись, то манери і гарне виховання — це штука надійніша. З манерами та гарним вихованням у нардепів не склалося, відтак можемо говорити лише про подальшу привселюдну деградацію нашого парламенту", - підкреслив експерт корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика".

Також, експерт нагадав: "Президент оголосив про свій намір зустрітися із головами фракцій, а до того в Україну приїздив голова ФБР (5 червня президент України Віктор Янукович зустрівся з директором Федерального бюро розслідувань США Робертом Мюллером — ред.)".

"Все це свідчить про динаміку політичних процесів, це стосується і прискорення вирішення питання звільненян Юлії Тимошенко, і питання євроінтеграції. Україну підштовхують всіма способами до того, щоби вона зняла внутрішні камені спотикання (зокрема, і налагодження роботи парламенту) на шляху до підписання Угоди про асоціацію з ЄС", - наголосив експерт корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика".

Нагадаємо, в ЗМІ з'явилася інформація, що представники парламентської більшості зібрали близько 240 підписів народних депутатів за проведення позачергового засідання Верховної Ради, і відбудеться воно в середу, або четвер.

Водночас, повідомляється, що парламентська фракція Партії регіонів вже визначилася із порядком денним позачергового засідання.

Зараз ви читаєте новину «Правова культура нардепів — аморальна, тому варто очікувати подальшої деградації Ради - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути