середа, 06 лютого 2008 12:09

ПР не хоче дострокових парламентських виборів

 У Партії регіонів поки не розглядають можливість проведення позачергових парламентських виборів, проте у разі потреби готові підтримати таку ініціативу.

"На сьогодні ми не ставимо завдання дострокових виборів – чи то у рамках президентського формату, чи то у рамках парламентського формату", - повідомив у інтерв"ю журналістам у середу заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов по закінченню засідання погоджувальної ради у середу.

Разом з тим, він відзначив, що це "не є тим моментом, який може зупинити Партію регіонів".

За його словами, якщо політична ситуація призведе до того, що позачергові вибори виявляться неминучими, "це не стане предметом, який примусить Партію регіонів далі не відстоювати позицію своїх виборців".

Він також відзначив, що настороженість Партії регіонів з приводу результатів минулих позачергових виборів (30 вересня 2007 року) себе виправдовує. Він наголосив, що новий формат парламенту не може організувати конструктивну роботу.

"Відверто кажучи, це викликає настороженість, і в Партії регіонів зокрема", - додав Єфремов.

Як повідомлялося, у середу член фракції НУ-НС Роман Зварич заявив, що у разі, якщо парламент не збереться протягом 30 днів, починаючи з середи, 6 лютого, президент отримає право розпустити парламент, пише  Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «ПР не хоче дострокових парламентських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути