вівторок, 13 листопада 2012 00:37

ПР йшла на вибори по-хитрому, тому вона матиме більшість в Раді - Медведєв

ПР йшла на вибори по-хитрому, тому вона матиме більшість в Раді - Медведєв
Фото: ru.tsn.ua

Партія регіонів йшла на парламентські вибори по-хитрому, тому вона отримає більшість в новій Верховній Раді.

Про це в ефірі "5 каналу" розповів політтехнолог Олег Медведєв.

На його думку, все ж таки, Партія регіонів отримає більшість в новій Верховній Раді, тому що вони приховували своїх кандидатів під виглядом самовисуванців.

"Партія регіонів йшла на вибори по-хитрому. В Південній та Східній Україні, вона на мажоритарних округах висунули кандидатів від Партії регіонів. В Центральній і Західній Україні вони своїх кандидатів приховали під виглядом самовисуванців", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наливайченко: опозиція має достатньо голосів для ухвалення у Раді постанови про покарання фальсифікаторів

Окрім того, за його словами, опозиція попереджала, що "велика частина кандидатів від влади йдуть як самовисуванці". "Вони паморочили виборцям голови: десь підтягували газ, десь латали дороги, десь латали дах на школах, а тепер, ставши таким обманним шляхом, народними депутатами в округах", - зауважив політтехнолог.

"Вони, звичайно, запишуться в більшість до Януковича, бо вони вже до того, як вирушили в цю дорогу, вони вже про це домовились. Тому із 43 самовисуванців – 30-35 – це є люди, які є давно потаємними регіоналами", - додав Медведєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидати від опозиції ледве не на Біблії присягали, що вони не змінять політичної орієнтації

В свою чергу, відповідаючи на питання, чи буде створена більшість Партією регіонів, нардеп від Партії регіонів, голова регламентного комітету Володимир Макєєнко сказав: "Однозначно буде, і це буде видно з початку роботи робочої групи. Через деякий період, згідно регламенту буде формуватись робоча група з різних фракцій. А вона буде обговорювати питання тимчасової президії, склад комітетів, кількість комітетів. Почнеться з організаційних питань.

Зараз ви читаєте новину «ПР йшла на вибори по-хитрому, тому вона матиме більшість в Раді - Медведєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути