понеділок, 12 листопада 2012 22:48

Кандидати від опозиції ледве не на Біблії присягали, що вони не змінять політичної орієнтації

Кандидати від опозиції ледве не на Біблії присягали, що вони не змінять політичної орієнтації
Олег Медведєв вважає, що "тушок" в новій Раді буде значно менше. Фото: tvi.ua

Всі кандидати, що йшли на парламентські вибори від Об'єднаної опозиції присягали, що вони не змінять політичної орієнтації. Якщо таке явище повториться в українській політиці, то воно не матиме масовий характер.

Про це в ефірі "5 каналу" розповів політтехнолог Олег Медведєв.

"Всі кандидати ледве не на Біблії присягали, що вони не змінять політичної орієнтації. Я думаю, що якщо такі прикрі випадки будуть, то вони носитимуть винятковий і поодинокий характер", - повідомив експерт.

Окрім того, на думку політтехнога, навіть, якщо таке явище матиме місце, воно не носитиме масовий характер, оскыльки був серйозний відбір. "Вони, не матимуть, звичайно, такого масового характеру, як раніше.  Тому що доволі серйозна селекція відбувалась серед кандидатів", - зауважив Медведєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наливайченко: опозиція має достатньо голосів для ухвалення у Раді постанови про покарання фальсифікаторів

Також він зауважив, що не виключає будь-кого тиску зі сторони Партії регіонів на опозиційних політиків. "Але виключати, що комусь ця влада просто переламає хребет і примусить людей це зробити, я не можу, - резюмував політтехнолог.

Нагадаємо, в Об'єднаній опозиції неодноразово заявляли, що серед її лав не буде "тушок". Зокрема,  голова Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк казав, що для депутатів, що будуть голосувати з іншою політичною силою – дорога в політику закрита.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геращенко: "Не буде Партії регіонів вольниці, як у нинішній Раді"

"Це нова якість політичної культури. У нас не буде тушок. Ми формували списки партії з 8 об'єднаних партій таким чином, щоб там не було тих, хто є "політичною потворою". Розумію, що будуть залякувати. Все чудово розумію. Розумію, що будуть тиснути. Будуть купувати. Будемо тримати", - говорив опозиціонер.

Зараз ви читаєте новину «Кандидати від опозиції ледве не на Біблії присягали, що вони не змінять політичної орієнтації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути