Ексклюзиви
понеділок, 13 червня 2016 17:01

Пожежа у суді: Єфремов і Ставицький виявилися "недоторканними"

Пожежа у суді: Єфремов і Ставицький виявилися "недоторканними"
Фото: ДСНС

Справи екс-міністра енергетики і вугільної промисловості Едуарда Ставицького та колишнього голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова не постраждали в пожежі у Солом'янському райсуді Києва.

Про це розповів прес-секретар суду Микола Мар'єв.

"Справи, які перебувають на судовому розгляді суддів, зберігаються в їхніх кабінетах у сейфах. Вони не пошкоджені. Із ними працюватимуть і в подальшому", - сказав Мар'єв.

Він повідомив, що усі процесуальні документи мають електронні копії. Вони зберігаються в автоматизованій системі документообігу суду.

"Найбільше постраждала кримінальна канцелярія та коридор другого поверху. У кримінальній канцелярії зберігають ті справи та кримінальні провадження, розгляд яких завершено. Серед них - клопотання Національного антикорупційного бюро. Більшу частину з них розглянуто і виконано. Наразі працівники суду встановлюють, які саме справи виявилися пошкоджені. Сказати, що справи згоріли, не можна. Велика кількість їх збереглася. Зараз проводять інвентаризацію", - розповів Мар'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Солом'янському суді згоріли справи, які належать НАБУ

Як відомо, 13 червня вранці в Києві спалахнула пожежа в приміщенні Солом'янського районного суду. За попередніми даними, причиною загоряння стало замикання електромережі.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа у суді: Єфремов і Ставицький виявилися "недоторканними"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути