Ексклюзиви
вівторок, 10 вересня 2013 11:37

Посол ЄС розповів, чим для України корисна асоціація з Євросоюзом

Посол ЄС розповів, чим для України корисна асоціація з Євросоюзом
Ян Томбінський. Фото: dt.ua

Посол ЄС Ян Томбінський переконує, що підписання Угоду про асоціацію революціонізує широкий спектр відносин між Україною і ЄС.

"Підписання та впровадження Угоди про асоціацію, включно із положеннями про створення глибокої та всеосяжної зони вільної торгівлі, повністю революціонізує не лише економічні, торгівельні та інвестиційні відносини між Україною і ЄС, але й увесь управлінський та економічний ландшафт України", - зазначив посол у своїй статті на сайті "Українська правда".

Томбінський також наголосив на специфіці Угоди про асоціацію між ЄС і Україною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грузія підпише Угоду про асоціацію з ЄС навесні - прем'єр

"Угода про асоціацію є найбільш амбітною двосторонньої угодою, щодо якої ЄС коли-небудь вів перемовини з країною-партнером. Вона не лише відкриє обидва ринки за допомогою усунення або зменшення тарифів та квот, але й сприятиме гармонізації законів, норм і правил у всіх секторах економіки, зміцнюючи у такий спосіб довіру інвесторів", - написав він у статті.

Посол переконаний, підписання Угоди "призведе до підвищення продуктивності праці, заробітної платні, активізує економічне зростання та нові можливості зайнятості".

"Завдяки їй українські виробники матимуть змогу ефективно конкурувати та здобути своє місце на європейському ринку, віднайти свою нішу та сприяти виробництву високоякісної української продукції за хорошу ціну. Українські споживачі, своєю чергою, матимуть доступ до високоякісних європейських товарів за нижчими цінами", - зазначив Томбінський.

Зараз ви читаєте новину «Посол ЄС розповів, чим для України корисна асоціація з Євросоюзом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

377

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути