понеділок, 09 вересня 2013 18:29

"Чечетов натякає, що влада знову готується до збурень на виборах" - Даценко

"Чечетов натякає, що влада знову готується до збурень на виборах" - Даценко

Леонід Даценко, координатор Ради опозиційних сил Черкащини, припускає, що на виборах будуть застосовувати брудні технології.

"Сьогоднішню ситуацію я проектую через призму Європейських ініціатив, заяв і конкретної справи - саміту "Україна – ЄС". Те, що влада домоглася призначення перевиборів після проведення саміту, означає, що вони це зробили декларативно. Чому пан Чечетов висловив тезу регіоналів, що вибори – це збурення і воно може вплинути на підписання угоди? А хто ж причина цих збурень? Хто створював збурення через "Беркут", який штурмував дільниці? Хто купував виборців, оптом і в роздріб? Опозиція? То Чечетов натякає, що партія влади знову готується до таких збурень. Із 15 жовтня влада почне здавати екзамен на свою європейськість".

На думку Леоніда Даценка, влада робитиме все, щоб якомога менше людей взяло участь у виборах.

"Більшість аналітиків каже, що це буде перевірка 2015 року, застосовуватимуться нові технології – мій досвід показує, що в нас єдина технологія – дійти до кожного виборця, кожної хати, кожної квартири. Коли ми це зробимо і пояснимо, як опустили кожного виборця. Для українця не завжди пряник спрацює, а те, що його нагинали і хочуть нагинати, що він – ніхто, пєшка і тут великі "тулуби" і "донєцкі". Тоді той виборець піде і проголосує. А партія регіонів буде робити все можливе, щоб чим менше людей знали про виборів. Вони ж скуплять свої 25 % і їх будуть контролювати. Може, якесь і опитування проведуть типу, якщо за Булатецького чи Даценка, то на 200 гривень тільки не йди голосувати. Якщо буде явка така ж, як 28 жовтня минулого року, то результат буде ще кращий". – заявив політик.

Зараз ви читаєте новину «"Чечетов натякає, що влада знову готується до збурень на виборах" - Даценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути