Ексклюзиви
вівторок, 24 травня 2011 17:15

Після підпалу авто редактору опозиційної газети погрожують по телефону

Після підпалу авто редактору опозиційної газети погрожують по телефону

Редактору закарпатської незалежної газети "Чорна Гора" Володимиру Мочарнику погрожують по телефону. До цього йому двічі підкидали у двір вибухівку.

"Вчора десь о 16.20 задзвонив стаціонарний телефон, - розповів Володимир. – Слухавку підняв я. Чоловічий голос на чистій російській мові сказав: "Владимир, перестань заниматься ерундой. Два предупреждения были, третьего не жди". Я почав питати, хто дзвонить, але трубку кинули".

Володимир Мочарник подзвонив слідчому. Той направив до його будинку мобільну групу. Сьогодні вранці редактор написав заяви до прокуратури та міліції.

"Я переживаю не стільки за себе, як за дружину й 15-річну доньку, - сказав Мочарник. – Ці погрози пов'язані із моєю журналістською діяльністю".

Нагадаємо, у ніч на 17 травня 2011 року невідомі підпалили автомобіль редактора приватної газети, тижневика "Чорна Гора" Володимира Мочарника.

Вогонь повністю знищив салон авто та два колеса. Ще раніше, у 2003 році, в будинок Володимира Мочарника хтось кинув вибуховий пристрій. Тоді він не спрацював.

Зараз ви читаєте новину «Після підпалу авто редактору опозиційної газети погрожують по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути