понеділок, 08 лютого 2010 16:30

Порушено першу кримінальну справу стосовно виборів

Порушено першу кримінальну справу стосовно виборів

Сьогодні, 8 лютого, прокуратура Київського району Сімферополя порушила кримінальну справу за фактом перешкоджання роботі територіальної виборчої комісії округу N 2 в Сімферополі під час проведення виборів президента України.

Про це повідомили в прокуратурі Криму.

"8 лютого за результатами перевірки заяв, що надійшли від дільничних виборчих комісій округу N 2, скарг на невиконання окремими членами виборчкомів своїх обов"язків, наглядово-слідчим відомством порушено кримінальну справу", - йдеться в повідомленні.

2-ий округ відповідає за вибори в одному з трьох районів Сімферополя - Київському. Всього в кримській автономії 10 округів, створено 1237 виборчих дільниць.

Як повідомлялося, представники кандидата на пост президента України Юлії Тимошенко в виборчкомах Криму вимагають провести перерахунок голосів на низці ділянок регіону, а не намагаються штучно затягти підведення результатів голосування, заявляє керівник республіканського штабу Андрій Сенченко.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Порушено першу кримінальну справу стосовно виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути