вівторок, 04 листопада 2008 11:27

Портнов спрогнозував долю Януковича після дострокових виборів

Народний депутат від БЮТ Андрій Портнов зазначив, що можливе проведення дострокових парламентських виборів наступного року буде безглуздим як для країни, так і для основних політичних сил, у світлі початку президентської кампанії.

"Якщо навіть вибори і відбулися б, ми матимемо наступний уряд лише в березні-травні. Нагадаю, що вибори відбуваються в 60-денний термін. Після того, як ЦВК тижнів два займається обробкою результатів, ще кілька тижнів засідає Вищий адміністративний суд.

Далі протягом 30 днів йде підготовче засідання парламенту. За цим слідують спікеріада і прем`єріада. Це може затягнутися на півроку. Це за умови, що БЮТ залишить опір і, теоретично, погодиться на вибори.

А в березні вже офіційно стартує президентська кампанія. Чи потрібно це країні? Чи не легше тоді об`єднати ці кампанії? Що виграє Віктор Янукович, який, на наше глибоке переконання, бере участь в переговорах з "Нашою Україною" і Секретаріатом Президента лише тому, що у нього високі шанси стати прем`єр-міністром?

Я можу абсолютно точно спрогнозувати, як працюватиме уряд Януковича, якщо він стане наступним після нашого.

Президент обов`язково нав`яже більше 70% своїх членів Кабміну, шантажуючи власними антиконституційними діями, наприклад, не вноситиме кандидатуру Януковича на пост прем`єр-міністра. Слідом за цим акти уряду призупинятимуться, а РНБО і Секретаріат Президента також теоретично заважатимуть уряду.

Невідомо, як у таких умовах Партія регіонів реалізовуватиме свою програму", - сказав Портнов, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Портнов спрогнозував долю Януковича після дострокових виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути