понеділок, 08 квітня 2013 01:48

Портников порадив "регіоналам" заради власного спасіння заблокувати Януковича у Межигір'ї

Портников порадив "регіоналам" заради власного спасіння заблокувати Януковича у Межигір'ї
Віталій Портников. Фото: lenta-ua.net

Якби сама влада в Україні не знищувала правове поле держави, інцидентів не відбувалося б.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив журналіст і телеведучий Віталій Портников.

За його словами, ті питання, які мали б вирішувати на погоджувальній раді і в сесійній залі парламенту, сьогодні фактично починають вирішувати на вулиці.

"Це загрозлива річ для влади, бо це руйнує державні інституції і залишає представників влади беззахисними у розмові з людьми, з натовпом", - пояснив експерт.

На його переконання, уся фракція Партії регіонів мала б зібратися, прийти до Межигір'я, заблокувати там президента Віктора Януковича і змусити його відмовитися від політичного курсу на створення в Україні "бандостану".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович робить вигляд, що нічого не бачить

"Бо формування такої держави загрожує тим, хто є учасниками процесу її створення: депутатам парламенту від Партії регіонів, чиновникам президентської адміністрації, міністрам, представникам правоохоронних органів", - підкреслив Портников.

Він наголосив, що якщо опозиція не зможе керувати діями розлючених людей, які все більше відчувають негатив до влади, то страшно навіть подумати, що чекає на можновладців.

"І вони мусять відвернути від себе цю катастрофу, причина якої в одному місці – в Межигір'ї, бо влада сьогодні в руках однієї людини. Це для них значно важливіше завдання, ніж натискати кнопки в парламенті", - зауважив журналіст.

"А шановним депутатам від опозиції бажаю зібрати таку кількість людей, яка раз і назавжди переконає владу, що вона не може знищувати саму сутність держави", - підсумував Портников.

Зараз ви читаєте новину «Портников порадив "регіоналам" заради власного спасіння заблокувати Януковича у Межигір'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути