Ексклюзиви
субота, 18 травня 2013 10:38

Порожні поїзди зі Львова, заблокована Чернігівщина, нестача автобусів: влада боїться пускати українців у столицю

З Західної України до Києва сьогодні відправлялися майже порожні поїзди – людям не продавали квитки до столиці, повідомляє Центр зовнішньополітичних досліджень ОПАД.

Єдині два потяги, на які були місця – 81-й Чоп-Київ і 99-й Ужгород-Київ – затримали на дві години під приводом того, що під Стриєм ніби то замінували колію.

Як передає власний кореспондент ОПАД зі Львова, вокзал переповнений людьми. Навіть заброньовані працівниками Міністерства оборони квитки неможливо було викупити.

Як розповідає майор Міноборони, який просив не вказувати його прізвище, в розмові з працівниками вокзалу вдалося дізнатися, що з Києва надійшла телефонограма нібито з Адміністрації Президента, не продавати квитки на Київ під приводом того, щоб якомога менше людей дісталося на акцію "Вставай, Україно!".

Тим часом ВО "Свобода" у своєму Twitter повідомляє, що біля села Нова Басань на Чернігівщині ДАІ зупиняє всі автобуси до столиці. Майор, який керує процесом, має 4аркуші номерів автобусів -"антифашистів", яких пропускати дозволено.

Автор: ФОТО: twitter.com
 

У самому Чернігові криза із автобусами. Люди марно намагаються дочекатися транспорту. Подібна ситуація і в Білій Церкві.

Автор: ФОТО: twitter.com
 

Тим часом "антифашисти", які дісталися до Києва, кажуть журналістам, що "приїхали на екскурсію".

Зараз ви читаєте новину «Порожні поїзди зі Львова, заблокована Чернігівщина, нестача автобусів: влада боїться пускати українців у столицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

70

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути