середа, 09 грудня 2020 13:18

"Порошенко за тиждень звільнив Свинарчука, а Зеленський 2 тижні не може звільнити Татарова" - Шабунін

"Порошенко за тиждень звільнив Свинарчука, а Зеленський 2 тижні не може звільнити Татарова" - Шабунін
Зеленський вже два тижні захищає Татарова. Фото: zn.ua

Президент Володимир Зеленський продовжує рятувати Олега Татарова від підозри НАБУ, а також допомагає йому комунікаційно і політично.

Про це повідомив глава "Центру протидії корупції" Віталій Шабунін у Facebook.

"Зеленський любить підкреслювати свою відмінність від Порошенка. Цього разу я йому допоможу. Порошенко за тиждень після скандалу звільнив Свинарчука (Гладковського. - Gazeta.ua). Зеленський уже 2 тижні захищає Татарова".

Мало того, що він не звільнений, президент продовжує рятувати Татарова від підозри НАБУ, а також допомагає йому комунікаційно і політично, запевняє антикорупціонер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ця влада не збирається боротися з корупцією" - що означає конфлікт навколо НАБУ і Татарова

"Особисте рішення Зеленського відмазувати Татарова - це постріл і собі, і країні в голову. І мотивація президента, як на мене, не має особливого значення:

- він просто не розуміє, що відбувається - я в це не вірю;

- корупційний злочин підлеглого для нього не проблема;

- він вважає Татарова незамінним".

Шабунін додав, що будь-який з цих мотивів свідчить про те, що Зеленському плювати як на закон і справедливість, так і на довіру українців, які повірили у "переможемо корупцію".

"На голови останнім (українцям, - Gazeta.ua) Офіс Зеленського вчора, пробачте, випорожнився такими офіційними повідомленнями: "Олег Татаров провів зустріч з членами робочої групи з питань реформування кримінальної юстиції".

2 грудня Національне антикорупційне бюро заявило, що Офіс генерального прокурора свідомо зриває справу щодо заступника керівника Офіса президента Олега Татарова, якого підозрюють у причетності до фальсифікації експертизи у справі екснардепа та забудовника Максима Микитася.

Президент Володимир Зеленський призначив Татарова заступником керівника Офіса президента у серпні. Заступник Андрія Єрмака, до 2014-го був начальником Головного слідчого управління МВС. За повідомленням "Слідство.Інфо" був адвокатом колишнього заступника голови Адміністрації президента Януковича Андрія Портнова.

Зараз ви читаєте новину «"Порошенко за тиждень звільнив Свинарчука, а Зеленський 2 тижні не може звільнити Татарова" - Шабунін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути