неділя, 13 липня 2014 01:41

Порошенко все-таки не полетить у Бразилію на фінал ЧС

Порошенко все-таки не полетить у Бразилію на фінал ЧС
slovoidilo.ua

Президент України не братиме участі в церемонії закриття Чемпіонату світу з футболу, повідомила в ніч на неділю прес-служба голови держави.

Петро Порошенко, так само, як і голови інших держав, отримав запрошення від президента Бразилії Ділми Руссефф на церемонію закриття Чемпіонату, що відбувається в цій країні. Однак із огляду на ситуацію, яка сьогодні існує в Україні, голова держави вважає для себе неможливим відвідування фіналу Кубка світу, мовиться в повідомленні.

У суботу прес-секретар президента Бразилії повідомляв, що Порошенко прийняв запрошення взяти участь у фіналі Кубка світу з футболу в Ріо-де-Жанейро, що відбудеться в неділю. При цьому, за словами речника, Петро Порошенко мав бути присутній на спеціальному обіді, організованому керівництвом Бразилії до завершення Чемпіонату світу з футболу для гостей із-за кордону, разом із президентом Росії Володимиром Путіним.

Тим часом прес-секретар голови російської держави Дмитро Пєсков заявляв у суботу, що на зустрічі у Бразилії з канцлером Німеччини Анґелою Меркель, яка теж перебуватиме там, Володимир Путін обговорить ситуацію в Україні. "Окрема зустріч (Путіна і Меркель – ред.) запланована, вона готується", – сказав Пєсков. При цьому не повідомляли, чи планувалася спершу участь у цій розмові й українського керівника.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко все-таки не полетить у Бразилію на фінал ЧС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути